Duft er nøkkelen til våre minner ... siden 2001

Rømt bort for å gifte seg; uten foreldres velsignelser, blottet for pomp og prakt, og til slutt ble ansett som nytteløst; fant sin trøst i dufter.

Ettersom luksus var uoppnåelig, ga billige dufter oss glede som bidro til å koble den vakre fortid og nåtid midt i livets hardhet.

 

Tiden forandret seg og etter at vår eldste datter ble født, ble vi i stand til å få råd til vår første luksuriøse parfyme.

Lykken kjente ingen grenser, og kveldene ble mer romantiske og pumpet dopaminene våre til høyere nivåer.

De sier at tid og penger ikke alltid samarbeider, men når de gjør det, endrer vi skjebnen vår for alltid.

For oss banket muligheten på døra og med et øyeblikk etterlot vi vårt land, vår dårlige fortid og fløy mot Norge. Et land vi bare hadde hørt om i eventyr.

Selv om vi flyttet hit, forsvant ikke bare lidenskapen for dufter ut i luften. I Norge kom vi over forskjellige former for stearinlys og aromadufter.

Men noe manglet, duftene ville ikke holde seg lenge.

Så, etter måneder med forsøk og testing, bestemte vi oss for å fjerne den gamle ideen om dufter og i stedet lage vårt eget sett med aromatiske produkter.

Etter intensiv forskning klarte vi å trekke ut den sanne betydningen av dufter, og vi ønsker å dele den med verden også.

Vi tror at dufter har kraften til å påvirke følelser og stemninger på en positiv måte ved å koble oss til vakre minner fra fortiden og reisene som har formet oss til den vi er. Og derav presenterer vi din helt egen KAMSEEN NORWAY - duftenes hus !!! Etablert i 2019