BLI VÅR FORHANDLER

       

 

 

 

Anmeldelser fra Victoria hotel -

 

'Hotel Victoria ønsker å gi sine gjester en opplevelse for alle sanser.
Gi en god følelse så snart du entrer hotellet.
Vi har håndplukket ulike dufter til ulike områder for å gi våre gjester en
luksuriøs følelse. Kamseen duftlys byr på en stor portefølje som passer perfekt tilvårt brand. Takk til Ruchi for strålende service og oppfølging!'

Monika Sandvold, General Manager Hotel Victoria, Stavanger

                       

Kamseen AS ble etablert i 2019, som forhandler av duftlys fra andre merker. Da vi selv testet disse merkene, oppdaget vi at de manglet kvalitet og de fleste var laget av parafinvoks eller en blanding av parafin og plantebasert voks. Det var heller ingen langvarig duft i dem.

Hva er nytten av et duftlys når det ikke kan dekke rommet med en delikat duft?

 

Derfor ble tanken at vi måtte lansere vårt eget utvalg av duftlys. Vi utførte strenge eksperimenter og lanserte i 2020 vårt første lys.

Et bærekraftig stearinlys laget av veganske og grusomhetsfrie produkter. Det betyr at vi bruker naturlige råvarer som ikke er testet på dyr.

 

Funksjoner hos lyset vårt:

  1. Bruk av plantebasert voks- Soyavoks
  2. Bruk av parabenfrie oljer - Det betyr ingen hodepine.
  3. Inneholder høykvalitets oljer - Dette betyr at den dekker rommet og har en langvarig effekt. Resultatet kan sees i løpet av de første 15-30 minuttene etter forbrenningen.
  4. Gir lenger brenntid – Soyavoks er plantebasert og brenner gradvis. Det gir flere brenntimer sammenlignet med andre merkede lys.

 

Vi følger religiøst alle retningslinjer satt av forskjellige land for salg av lysene våre. Alle lysene er håndlaget med kjærlighet i studioet vårt, som er hjemmet vårt.

 

Til hvert stearinlys medfølger et takkekort, et viktig informasjonskort, en fun fact om nesen og et duftnote kort hvor kunden kan bli kjent med duftene i det valgte lyset. For butikkene tilbyr vi supplerende markedsføringsmateriell som butikk kort, inkludert informasjon om våre stearinlys og merke.

 

Foruten stearinlys, selger vi også overlegen kvalitet og 100 % rene eteriske oljer, pakket i høykvalitets Miron Violet-flasker fra Nederland.

 

Vi vedder på at du kommer til å elske produktene våre !!

 

For å bli forhandler, vennligst fyll ut følgende skjema, så kommer vi tilbake til deg med våre kataloger.

Wholesale Request