Jasmine Eterisk Olje

Jasmine Eterisk Olje

KAMSEEN.NO

  • 375,00 kr
MVA inkludert

Bare 5 igjen!

Mengde- 10ml 

Botanisk navn - Lonicera Caprifolium

Familie- Oleaceae

Kilde- Blomst

Opprinnelse - India

Farge / konsistens - Oransje til brunfarget væske

Behandlingsmetode -Steamdestillasjon

Aromatisk sammendrag: Den essensielle oljen har en eksotisk og varm blomsterduft som beroliger sinnet. Når det brukes lokalt, sprer det en fascinerende frisk og litt fruktig aroma til miljøet.

Produktbeskrivelse: Jasmine essensiell olje ligger i den luksuriøse oljekategorien som det er sjelden å finne. Den har en søt og beroligende aroma som hentes fra de friske hvite jasminblomstene. Den nøyaktig ekstraherte oljen har forskjellige bruksområder. I kosmetikk- og parfymesektoren bruker produsenter den til å legge magnetiserende duft til såper og sjampoer. Jasmine har et bredt omfang som kan brukes til å tilføre produktene fascinerende aroma. Sammen med det har det også mange terapeutiske fordeler i medisinsk industri. Dette gjør det til det beste essensielle oljene for å berolige sinnet og behandle depresjon. Det hjelper ikke bare å heve sinnet, men bekjemper også de negative effektene av angst. Gjennom årene har jasminolje blitt brukt som et komplett middel for å bekjempe lav libido og søvnløshet

 

 

Teknisk Analyse-

 

Benzyl acetate 15.0–24.5%

 Phytol 7.0–12.5%

 Squalene 2,3-oxide 5.8–12.0%

 Benzyl benzoate 8.0–20.0%

Isophytol 5.0–8.0%

Linalool 3.0–6.5%

Squalene 2.5–6.0%

Phytyl acetate 3.5–7.0%

 Geranyl linalool 2.5–5.0%

 Methyl benzoate 0.2–1.0%

 Indole 0.7–3.5%

 (Z)-Methyl jasmonate 0.2–1.3%

Jasmolactone 0.3–1.2% (Z)

-Jasmone 1.5–3.3%

 Eugenol 1.1–3.0%

 

Kan være skadelig ved inhalasjon eller svelging.
Unngå kontakt med hud og øyne.
Spør om råd hvis du er gravid.
Ikke egnet for spedbarn.
Oppbevares tørt og kjølig.
Hold utenfor rekkevidde for barn og dyr.
Kun til utvendig bruk.


Vi anbefaler også