Hopp til produktinformasjon
1 av 2

KAMSEEN.NO

ETERISKE OLJE - SANDALWOOD

Vanlig pris 329,00 NOK
Vanlig pris Salgspris 329,00 NOK
Salg Utsolgt
Avgift inkludert.

Mengde- 10 ml 

Botanisk navn - Santalum Spicatum

 Familie - Santalaceae

 Kilde- Tre

 Opprinnelse - Australia

Behandlingsmetode - dampdestillasjon

Farge / konsistens -Et medium, klar, lysegul til gylden væske.

Aromatisk sammendrag: Sandeltre eterisk olje har en tre,- og jordaktig aroma som er fantastisk, og gjør den til en unik duftende ressurs. Den har en basenote med middels aroma.


Produktbeskrivelse- Sandeltre er et kjent tre. Den sprer treaktig og søt duft når den brukes som et basisprodukt for å produsere røkelse, kosmetikk og parfymer. Tradisjonelt har dette 100% rene spekteret av eterisk olje av sandeltre blitt ansett som en betydelig del av religiøse aktiviteter i India. Men nå har den utvidet vingene som en løsning i parfyme, kosmetikk, terapeutiske og medisinske formål. I tillegg til å bli ansett som det mest verdifulle treet, blir det også sett som det nest dyreste treverket på markedene. Kjent som den beste røkelsen, er det å foretrekke som den mest effektive ressursen for å oppnå meditasjon. Den har en innflytelsesrik aroma som øker hengivenhet og hjelper mennesker med å få ro i sjelen.



 

Teknisk Analysis

 

 (S)-(Z)-Lanceol 18.0%

epi-Cyclosantalal 5.9%

 Lanceoloxide 3.9% 2,(7Z,10Z)

-Bisabolatrien-13-ol 5.6%

(–)-epi-a-Bisabolol 5.1%

Cyclosantalal 2.6%

b-Bisabolene 3.7%

 

Kan være skadelig ved innånding eller ved svelging.
Unngå kontakt med hud og øyne.
Spør om råd hvis du er gravid.
Ikke egnet for spedbarn.
Oppbevares tørt og kjølig.
Oppbevares utilgjengelig for barn og dyr.
Kun for utvortes bruk.